perjantai 14. joulukuuta 2007

Hiljaa hyvä tulee...


Päivä 5 Toscan muuton jälkeen. Tosca saapui siis sunnuntaina 9.12 sopivasti nimipäivänäni. Olen viettänyt ns. mammalomaa tämän viikon. Otin töistä talvilomani tähän saumaan, että voin seurailla miten kotiutuminen sujuu. Alku oli hieman hankalaa. Kuten osasimme odottaa Tofu ei oikein välittänyt, että joku tunkee sen reviirille. Tyttiä taas ei niinkään haitannut ja se katseli uutta tulokasta makaille keittiön pöydän alla. Tofua ei oikeastaan ensimmäisenä päivänä edes näkynyt. Se paineli suuttuuneena alakertaan ja murisi ja mörisi siellä yksinään.

Viikon aikana on kuitenkin on edistystä tapahtunut. Aluksi pidimme Toscaa yöt makuuhuoneessamme ettei isommat kiusaa. Viime yönä kuitenkin annoimme porukan olla keskenään ja koko asunnon vapaana liikkumatilana.

Tytti ja Tosca on selkeästi paremmin tutustuneet. Näin aamulla kun Tytti pesaisi ohimennen Toscan päälaen ennen aamupalaa. Toscakin on koittanut puskea Tyttiä joka ei ihan ollut vielä valmis siihen. Eihän meillä koskaan ole kissojen välistä hellyyttä jaettu. Tytillä ja Tofulla on ollut viha-rakkaus suhde alusta alkaen.

Tofu ja Tosca ovatkin kuitenkin selvästi päättäneet ottaa toisistaan selvää. Kumpikaan ei malta olla erossa toisesta vaan seuraavat toisiaan. Tofukin päästää jo hännänpäätä haistamaan.

Ehkä ensi viikolla uskallan lähteä töihin. :)

Niin ja Tosca on ilmoitettu ensimmäiseen näyttelyynsä Jyväskylään helmikuussa.

Ei kommentteja: