sunnuntai 18. toukokuuta 2008

Juhlintaa!

Olipas viikonloppu! Kotiuduimme juuri hetki sitten toisen päivän koitoksesta Pirokin näyttelystä. Tosca oli superyllättäjä molempina päivinä. Lauantaina tuloksena oli Ex1 ja TP. Värin parhaassa hävittiin avoimessa luokassa kisaavalle komistukselle Rackarkattens Paco Rabannelle. Paneelissa ei ääniä sadellut mutta TP tulos oli jo aivan mahtava juttu.


Sunnuntaina ei odotukset olleet kovinkaan korkealla. Ikävä kyllä Mira Fonsen oli sairastunut ja häntä paikkasi Arja Martikainen. Pidän todella Martikaisen tyylistä arvostella mutta hän oli meillä juuri viime näyttelyssä kolme viikkoa sitten. Ajattelin ettei mielipiteet juurikaan muutu näin lyhyessä ajassa kun kissakaan ei kehity ihan näin nopeasti ;) Hän itsekkin aamulla tokaisi, että hieman harmi meidän aby-ihmisten kannalta kun näin nyt kävi. Samat naamat kun olivat arvosteltavana nyt kuin siellä Rurokissakin.

Toisin kuitenkin kävi. Mielipiteet voivat siis muuttua! Tuloksena Ex1 ja niin vain kävi, että Tosca vei myös värinparhaan! Lopulta vielä viikonlopun toinen "timantti" eli TP.



Lauantaina juhlittiin myös Tytin 6-vuotis syntymäpäiviä. Tosca toi näyttelystä lahjaksi kauraa ja minttu - sekä maitonappeja. Nämä sitten yhdessä sunnuntaina jaettiin ja kaikki oli onnellisesti pössyssä hetken. Tofu kieri lattialle hamuten vuoroin kauraa ja vuoroin lisää minttunappeja. Tytti oksensi sekä kaurat, karvat ja maitonapit :D

Hieno viikonloppu siis takana. Toscan tulokset olivat siis 2x EX1 2x TP ja 1x BIV.

Ei kommentteja: